//

Ja här ekar det tomt och det här är egentligen inget försök till en regelbunden uppdatering. Mest säga hej till er som fortfarande klickar förbi. 

Jag kom in. Efter att tredje gången äntligen läsa klart den där förbannade mattekursen. Efter grubblande och framtidsångest så möttes jag i slutet av sommaren av ett antagningsbesked som gav mig en plats på Erstas sjuksköterskeutbildning. Och jag stormtrivs! Allt känns så fruktansvärt jävla rätt. 
Såhär kändes det när min telefon plingade till och vi skålade med loka i plastmuggar på en klippa nere på Andreas familjs landställe:

Så nu pluggar jag med stockholms vackraste utsikt utanför fönsterna. Väntar ivrigt på den 13e oktober då jag blir moster(!!), drömmer om att snart kunna ha min egna lägenhet och framförallt kanske att jag är gladare&stabilare än någonsin. Vardagen är inte så glammig. Ibland inte jätterolig. Men en tjock vacker dimma ligger över slussen nästan varje morgon, jag har råd med ett par öl om helgen och jag är om möjligt ännu kärare i honom än vad jag var för två år sedan, och det räcker liksom så.