/tråkigt och trist

ja, det är tyst här men jag är ingen av dem personerna som säger förlåt. det är tyst för att ingenting händer (men det gör det ju) och för att jag får ångest bara jag närmar mig kameran. veckorna flyter ihop och allting handlar om att överleva vardagen för på fredagar gör man någonting annat än att bara släpa sig fram&tillbaka till skolan i snöblandat regn. men sen blir det måndag igen och man undrar vad fan man håller på med. vi pratar om resor som aldrig blir av och den senaste veckan har jag bokstavligt sovit bort med 39 graderns feber. all tid därimellan ligger jag och kramar om honom så hårt jag bara kan men jag misstänker att ni aldrig kommer klicka er in här igen om jag så nära som påbörjar en mening till om hur mycket jag tycker om honom så:
 
jag hatar januari men det vet ni nu. jag hatar att skaka av köld i väntan på bussen. att det är mörkt när jag vaknar mörkt när jag ska gå hem. att jag får klämma in ett par långkallsonger under jeansen när vi ska ut och dricka öl. att allt är så jävla långt bort och att ingenting är kul. att ständigt vara trött. och osäker. att jag aldrig vaknar och känner för att dokumentera allting. 
 
men egentligen är det rätt bra och du håller mig så hårt i handen vi går på vinterpromenader (uups) och stockholm är rätt fyllt av bra människor och vi kan väl låtsas att det nya året med alla härligheter börjar någonstans i april när studenten är så farligt nära och gräset förhoppningsvis grönt och allting känns mer, roligt?
 

///
Postat av: Anonym

du är himla bra och snygg

2013-02-03 @ 18:22:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: