/festivalsommar

josefine har äntligen scannat in bilder från i världens bästa festival. Skulle så mycket hellre ligga och frysa i ett tält än här i min säng i solna just nu. 

/love is all, from what I've heard, but my heart's learned to kill

Hängt med min bästa, gjort egen sushi och som vanligt dansat till någon indieklassiker för att sedan somna på tunnelbanan påväg hem.

/I've been sleeping so strange with a head full of pesticide

Dansar bort hela helgen på precis samma sätt som vi alltid gjorde förra hösten. En känsla av att knappt hinna nyktra till förns man sitter där med en öl igen. Tar flera minuter för mig att inse att vi inte alls befinner oss i nån töntig kärleksfilm när vi sitter på var sin sida av ett litet bord och på undervåningen skriker nån till håkan hellström och jag kramar hans händer för vi är ju egentligen bara på gamla vanliga Ace men vad spelar det för roll. Nej ingen roll alls.
Fortfarande helt ovan vid min nya vardag; med att plugga till prov (nej där ljög jag, det gör jag inte alls) eller skriva analyser med "times new roman, storlek 12, enkelt radavstånd".
Och trots september skiner solen och löven är gröna och jag drömmer flera mardrömmar per natt röker i mitt fönster planerar studentflak googlar berlindrömmar och trivs nog ganska bra såhär.

////


/i want love to roll me over slowly, stick a knife inside me and twist it all around;

jag snorar ner dina lakan och din bröstkorg färgas svart av mitt smink men du bryr dig inte, nej du bara ligger kvar och stryker mitt hår bakom öronen, trycker mig en aning närmare och nu blir din axel svartfläckig men du ber mig bara berätta vad det är som är fel och jag vill ju inte vara jobbig men på något knäppt vis verkar du tycka om mig med röda blanka ögon, på nått dansgolv för nästan ett halvår sedan när jag knappt gav dig en riktig blick eller när tjatar om att jag behöver dig nu. nu nu nu.

och jag vet ju inte vad som är fel, hela kroppen bara gör ont. det gör ont att andas och om möjligt ännu ondare att tänka. gråter mer under en sjudagarsperiod än jag gjort på ett år. gråter när mamma frågar om jag inte ska sova hemma inatt "vi har ju en massa frukost hemma nu", gråter i väntan på bussen, när jag missar dagens enda lektion men jag gråter som allra mest när pappa sitter där framför mig och andas tungt, han orkar knappt gå upp för en backe nu. han orkar knappt någonting. jävla skitseptember. jävla skitliv. 

/the same boy you've always known, well I guess I haven't grown.

på tisdag ser jag en av världens häftigaste&bästa män, de ni.

/och ingen har mig mer än vad du har mig

Ständigt trött och trivs bäst med huvudet mellan hans skulderblad. Klyschigt men sant. Ser winnerbäck och det blir september. HJÄRTER DAM NU I SEPTEMBER, BÖRJAR EN ANNAN TYP AV VÅR; höst.
Hostar på tunnelbanan och brinner inte för någonting och har en lektion per dag men vet knappt vad jag gör där. Om jag hade haft pengar kanske vi hade suttit på någon café och dränkt allting i kaffe, men som vanligt la jag ned det sista på öl och du suckar och ler för det är så typiskt mig. Jag tänker att det inte finns nått typiskt mig.
 
Vi ligger två dagar under täcket och jag sjukanmäler mig själv. Går i drivor av krossat klar. Åker sju pendeltågsstationer för att inte sova ensam. Sover aldrig själv, är så äckligt jävla bortskämd med det där. Räknar  och väger allting i dagar, 48 kvar till berlin och sedan 265 till studenten och sen orkar jag inte tänka en sekund längre framåt. 

////


/we gotta stop living for I and start living for we cause we all ball on this ball together spinning so free

början på vårt projektarbete, dödspepp. 

////

I lördags hade vi tacoskriva. Precis som en kräftskiva fast istället för att slafsa och suga på ihjälkokade djur äter man tacos. Världens bästa grej. 

obligastiskt häng med öppna ballkongdörrar.
Och efter matkoma och tequilashottande tog vi nockebybanan tillbaka in till stan för att dricka nån öl och dansa på ace. Fina fina vänner.