/om carl

För en vecka sedan träffade jag han som förut var min bästa vän. Ni kanske kommer ihåg honom, kanske inte. Vi sågs nästan hela tiden och han ringde mig minst två gånger om dagen. Ibland för att skälla på mig och ibland för att han skulle gå i fem minuter till bussen.
Vi brukade sitta i hans vardagsrum och kedjeröka till någon svensk film med dålig humor eller dricka tusen koppar svart kaffe. Torsdag fredag och lördagsnätter i Antons källare. Egentligen är det väl onödigt att rabbla upp vad vi gjorde för det var väl det sextonåriga vänner gör mest. Men alltid tillsammans. Det var han som fick alla att skratta han som alltid lättade upp stämningen på hemmafesterna, ibland drog mig åt sidan och sa "nej sluta prata med honom han är bara en doche".
Och vi tyckte olika. Om precis allt. Jag skakade över dina politiska åsikter och du åt min blåögdhet men alltid carl och märta vart det än var och du satt alltid brevid mig på klipphällarna när jag grät frågade aldrig varför men satt alltid kvar.
Sen då? Nej ingenting. Inte som i böcker utan som i den riktiga verkligheten när allt det där bara slut och rinner ut till ingenting. När allt som blir kvar är några taffliga facebookmedelanden "vi borde verkligen ses" "ja".
 
Men ett år senare står det plötsligt calle på min telefons display igen. Inget hjärta efter namnet längre, men vad spelar det för roll när det ändå blinkar där och jag svarar som om det lika gärna var nån höstkväll år 2010 och allt jag egentligen vill berätta om är att sen drack vi svart kaffe tillsammans igen. Kanske inte tusen koppar men två och det kändes bra.

///
Postat av: Anonym

sjukt himla fint

2012-06-23 @ 18:01:34
Postat av: Linnea

Fin berättelse.

2012-06-23 @ 18:05:38
URL: http://sjuttontrappor.blogg.se
Postat av: catarina

så sataaans fint skriver du!!

2012-06-23 @ 18:58:24
URL: http://dailydoseofimagery.blogg.se
Postat av: Anni

så fiint.

2012-06-23 @ 22:54:39
URL: http://annelixie.blogg.se
Postat av: nathalie

åh, så fint. Hoppas ni kommer tillbaka till varandra, i alla fall lite.

2012-06-28 @ 19:28:20
URL: http://likebeatinghearts.devote.se
Postat av: sara

Så fin text, tycker du är så duktig!

2012-07-04 @ 09:44:06
URL: http://livsflykt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: