/sover du som resten av slussen?

Maj för mig är att ligga på gräset och sjunga med till The Kills mellan rödvinsklunkarna. Även den här gången börjar det så och även fastän jag kanske är bortom kontroll när vi går hem genom ett södermalm dränkt i morgonljus klockan 03.30 ligger känslan kvar dagen efter. Hur man lärt sig bli tillfredställd av nästan ingenting. Har jag sagt att jag knappt är rastlös längre?

Packar en liten väska och tar buss 433 härifrån. Behöver någonting annat än ännu en fredag där vi lägger dom sista pengarna på öl och nattbussar. Stadsluft mot havsluft.
Jag och Lydia lagar mat och äter på bryggan, tar årets första bad, bränner axlarna, kommer lika bra överens som dom senaste arton åren och bara andas andas andas.

Kommer hem. Börjar om. Nej det gör jag ju inte alls. Är tio minuter innanför dörren sedan fem timmar under lampor i musik och med mjuka läppar allting är detsamma.
Och sen är bara allt det där jag räknat ned dagarna till rätt nära. Snart åker jag ned till lund och siesta, för att sedan gå ut på mitt sista sommarlov och sommarsverige kommer brinna och jag kommer svära över värmen men fortsätta älska havet och sen kanske vi alla är tillbaka ner i höstdepressionen igen.
Och du och jag vi pratar knappt längre jag kanske skickar iväg något sms, berättar vad jag gör. Skriver att jag kommer filma åt festivalrykten i sommaren och du säger att det gör dig glad men dina mungipor visar ingenting. Dina blåa ögon, den enda jag vet som har lika ljusa och klara som mig visar ingenting och du kanske aldrig blir frisk pappa men jag älskar allt du gör.

///
Postat av: Anna

fint fint fint!!

2012-05-28 @ 13:29:04
URL: http://oohyeah.webblogg.se/
Postat av: Lina

Så otroligt fint.

Postat av: m.

<3

2012-05-28 @ 15:13:40
URL: http://an0rakcity.blogspot.com
Postat av: MARINA

Tack så mycket fina du

2012-05-29 @ 22:17:19
URL: http://sedgwicked.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: