/sover du som resten av slussen?

Maj för mig är att ligga på gräset och sjunga med till The Kills mellan rödvinsklunkarna. Även den här gången börjar det så och även fastän jag kanske är bortom kontroll när vi går hem genom ett södermalm dränkt i morgonljus klockan 03.30 ligger känslan kvar dagen efter. Hur man lärt sig bli tillfredställd av nästan ingenting. Har jag sagt att jag knappt är rastlös längre?

Packar en liten väska och tar buss 433 härifrån. Behöver någonting annat än ännu en fredag där vi lägger dom sista pengarna på öl och nattbussar. Stadsluft mot havsluft.
Jag och Lydia lagar mat och äter på bryggan, tar årets första bad, bränner axlarna, kommer lika bra överens som dom senaste arton åren och bara andas andas andas.

Kommer hem. Börjar om. Nej det gör jag ju inte alls. Är tio minuter innanför dörren sedan fem timmar under lampor i musik och med mjuka läppar allting är detsamma.
Och sen är bara allt det där jag räknat ned dagarna till rätt nära. Snart åker jag ned till lund och siesta, för att sedan gå ut på mitt sista sommarlov och sommarsverige kommer brinna och jag kommer svära över värmen men fortsätta älska havet och sen kanske vi alla är tillbaka ner i höstdepressionen igen.
Och du och jag vi pratar knappt längre jag kanske skickar iväg något sms, berättar vad jag gör. Skriver att jag kommer filma åt festivalrykten i sommaren och du säger att det gör dig glad men dina mungipor visar ingenting. Dina blåa ögon, den enda jag vet som har lika ljusa och klara som mig visar ingenting och du kanske aldrig blir frisk pappa men jag älskar allt du gör.

/maybe someday


////

Lite vad jag gjorde i lund.

///

Åkte ner och spenderade tolv timmar i Lund. Filmade lite när ThugsHen körde och fick träffa Fredrik för första gången på ett halvår.
Fyra timmar senare; stockholm central. Det här stället har aldrig känts så grått.

/say it changes when the sun goes down

Vårsol blir kvällssol, kanske lite regn men vad spelar det för roll. Vi dricker cider i flaska, dansar flera timmar i sträck och jag somnar vaknar somnar till andreas som rabblar morrisseyinformation som om det vore multiplikationstabellen. Lämnar knappt blicken från teven på hela lördagen men mår ändå bra kanske inte i huvudet men i hjärtat.

/lite vardag

Praktiserar ju hos jimmy och här plåtar han för modette / Tacofredag
Hälsat på pappa, sjukhuskorridorer är det absolut värsta jag vet / Klappat vargar på kålmorden
Ser blood red shoes / Martinas studentskiva
Har inomhuspicnic på Jakobs golv för det slutar aldrig regna / Stockholms himmel brinner
Hänger med trixi / Mitt tredje par creepers
Nån tönt / Vår på riktigt nu
Jag och linda ses inte lika ofta längre, men hon är fortfarande min allra bästa, här har vi kvalitetstid och dricker öl / dagen efter (alltså igår) ser jag och martina band of skulls på debaser. så brabrabra.

/livsstatus

1) Jaha, sen då? Hånglar i blinkade ljus till en bas som får golvet att darra mest för att känna någonting. Förlorar mig alltid där i musiken, behöver inte se någonting utan bara känner känner känner och det är lite som när jag får skavsår av ett par skor jag använt i över ett år, allting är bra allting är som vanligt men ibland bara skaver och blöder det.

2) Om fyra veckor åker jag till hässleholm kanske gråter till winnerbäck precis som dom åren kanske spelar han om tiden vill ifatt som någonstans där i sensommarstockholm handlade om oss.
Den här gången ringer jag dig inte och gråter och den här gången slutar inte allt i någon rostig gammal volvo.

3) Är det okej att räkna dagar, jag hoppas det. För isåfall är det 38 dagar kvar till hultsfredfestivalen och 173 till berlin. Vem är jag ens.

4) Nej maj är fortfarande bäst, där ändrar jag mig aldrig. Värdens bästa morgonsol som väcker mig och när det regnar känns det som mitten av juli.

////

Är kär i hela våren, i maj som är en av världens bästa månader i fräknar i att sova med öppet fönster och att kunna gå hem när klockan är närmare morgon än natt utan någon jacka.
Här får ni världens bästa "sitta på nattbussen/ligga på gräs i skymnigen/solen går upp vid slussen/eller bara någon annan gång när man är jävligt nöjd"-spellista

/lite valborg