/Du har gåshud för du fryser är det här det bästa livet hade att ge?

senaste dagarna: samma kläder i dagar eskilstuna ser hives lever upplever mår sinnesförvirring behöver sömn ingen han allt pappa åker akut in igen och jag orkar inte tänka ingen når mig nu.

////

ett Jag dansar och dansar tills jag dansar rakt in i fällan men det kanske precis sånt här man ska hinna med som sjutton år. Två dagar i sängen kanske var precis vad som behövs.
Handen på min axel dem frågar hur det är. Det är fruktastvärt jävla sjukt bra, vad trodde ni. HE LOVES WITH EVERY BEAT OF HIS COCAINE HEART.

två han har inte svarat på mina samtal på tre veckor nu.

tre önskelista: varmare asfalt en repris av förra årets maj vill mest bara sätta mig på tåget mot hultsfred.

/they said it changes when the sun goes down

Idag kändes allting bara som sommar och träffade världens bästa Hugo efter första gången på pinsamt många månader.
Helt plötsligt var den här terminen över och är bara så lugn så tillfredställd så glad. Södra station och sover aldrig ensam och dansar bort helgerna, har solen i ögonen bokar tågbiljetter flygbiljetter. Tänker se hela världen.

/naturreservatet bjöd på artonårsfest


/these stones will shout


/behöver/please teach me gently how to breathe

Livsstatus: Har tio riktiga skoldagar kvar och ungefär dubbelt så mycket att hinna klart med. Inte varit ensam på en vecka men har ont i hjärtat ont i kroppen ont i allt. Räknar varenda plusgrad. Varenda band till hultsfred.
Går ut och dansar / Vet inte vem jag vore utan dig.
antagligen något så jävla mycket bättre.

/ AUDIO / VIDEO / DISCO


/ett två tre fyra&fem

ett Jag dansar sönder mina fötter och bryr mig inte om någonting, går hem utan jacka i ett stockholm som snart kanske vaknar till liv och bara ler och ler och ler. Ni kan fortsätta tro att allt bara handlar om trettio kronor ölen och en hård bas i hjärtat, men det handlar för första gången om så himla mycker mer.
två För att jag inte lämnar sängen och för att vi kanske fryser på ballkongen för sista gången på ett par månader. För att vi äter pizza i vitabergsparken, kisar mot solen och mer komplicerat än så är det inte just nu.
tre ;
fyra när man lämnar en fest innan tolv för man nästan har det bättre någon annan stans.
fem såhär sjutton år och elva månader senare vet jag för första gången att det går över. det går alltid över.