/hultsfredfestivalen

Juste, här är en film jag gjorde för ett tag sedan som det sen inte blev så mycket av. Men det var en kul grej och man lärde sig rätt snabbt att det finns snyggare saker än ett par skakiga, viniga händer och att det är ganska lätt att råka lägga minneskorten i gräset istället för i fickan. Jaja.

////

Andra gången jag tjatar om henne här, men http://fannylatourlambert.blogspot.se/

/You charmed me with your magic, landed looking tragic; "forever" is the feather you ain't got no more

Vet inte ens vart jag ska börja. Åker bil längst hela kusten. Dricker billigt vin. Sjunger till Tomas Ledin med mamma. 
Sen blir det iallafall fredag och jag löser in min endagarsbiljett till Festival Beaurgard, går runt i cirklar av nervositet, sveper en öl. Av en slump vinkar Alison till mig från en ballkong och jag tappar tappar tappar andan. Nån timme senare, längst fram i mitten mot ett kravallstängel som senare ger mig blåmärken, luften doftar sött och sedan: introt till No Wow. Det här har varit så jävla värt att längta efter.

/collecting names of the lovers that went wrong

Jag vet inte vad jag har gjort för rätt men han säger att han tycker om mig samtidigt som kinder hals och nacke överrumplas av pussar. Sommarlovet när det kanske är som bäst men känns av som minst.
Himmelen är nästan alltid gråmulen och det är som att Stockholm dras ner i duggregnet minst varannan dag.
 
Sommarväder eller ej. Jag njuter. Trängs på uteserveringar där ölen smakar diskmedel som på alla de billiga ställen här. Dansar pratar kramas med bästa vän. Är på poolparty. Ser säkert fem filmer efter varandra. Trasslar in mig i lakan. Bröstkorg och hjärtslag. 
Och om tre ynka dagar flyger jag till paris och sysselsätter mig med det jag kanske gör bäst: dricker vin och gråter snyftar säkert också hyperventilerar till The Kills som kommer stå på scen fredag klockan 23.45.