/it's like waking up from a dream being a little bit disappointed it wasn't true


Har varit i oslo tillsammans med min mamma i ett par dagar, kameran hängde inte med så mycket längre än framför badrumsspegeln men jag har mest mått bra och åkt snowboard.

/god forgotten the common people like you;

"Kolla, det har blivit vår över en natt" men du överdriver såklart, fast det smälter nu. Överallt blir snö till slask till vatten och vi sitter i ditt fönster med morgoncigaretter, sömnvarm hud och den där söndagshuvudvärken. Benkotor efter benkotor, vassa höftben och jaja alla gör väl misstag. Kan i yttligare två månader skylla på min ålder men kanske resten av livet på det naiva.
Sover mig igenom en vecka ut av ingenting alls. Firar Martinas artonårsdag med öl, hallonshots och kramar på dovas och ni är så förbaskat bra allihop. Vet ni det.

////


/oh lord, forgive me them saturday nights

Arga grannar och rödvinsfläckar lämnar knappt köksgolvet har det bra tycker om er.

////

Lite såhär har min vecka sett ut, dagarna går så himla fort just nu men jag tror att jag tycker om det.

/Violet blue.

/linda för en av mina skoluppgiter

/they call me cosmic cowboy

Tjugo minuters väntan på tunnelbanan och jag vill bara skrika om hur våra benrangel skallrar i takt, men vi är ju inte fjorton längre. Dock är det precis så det känns, tillbaka på en hemmafest med mer människor än kvadratmeter.

////


/Det här är bit ihop och sparka; att ge precis vad du behöver och ta vad du kan få

Har nog feber igen men det är okej för det händer ändå ingenting här. Rör inte kameran inte pennor på veckor, gråter bara lite till the kills ibland för då lever man nog iallafall. Behöver ju bara hans höftben men istället visar termometern tio minusgrader och jag nominerar här med februari till helvetet på jorden.

I förrgår köpte iallfall pappa och jag biljetter till New York, och även fast det mest är en evighet tills den 28e juni så har jag bestämmt mig för att det är okej att längta bort redan nu. Ni får ni jättegärna tipsa som sånt man bör se höra köpa se och uppleva. Jag har absolut ingen koll och google ger mig mest svar på vart den dyraste klänningen finns.

/och han sjunger "i berlin finns allt man någonsin vill ha, snälla säg någonting som håller mig kvar"

Livnär mig på läppar som smakar röda marlboro och rosévin fastän säsongen är en helt annan. Kan inte hantera minusgrader så gömmer mig för dem, lika dant med hjärtan och hjärta. Syns dem inte, finns de inte som den klassiska lågstadieregleln och aldrig har sängen känts bättre.

Och vi längtar bort men det gör vi väl alltid. Drömmer om lägenheter i berlin och går hem i fel skor.