/2012

året börjar med att vi alla vaknar upp i den lilla ettan, äter nudlar för det är allt som finns, ignorerar och istället skrattar åt att vi tidigare den natten bråkat tills vi båda grät. vi är ju ändå bästisar. bästa vänner.
dansar mig runt i stockholm på ett falsklegg, är antingen full eller stressad eller ligger skavfötters med
jimmy och sträckkollar på serier. det är snöblandat regn och tungt hjärta. dimmiga hemmafester och the kills är
det enda som känns. 
men det blir vår och här börjar det som blir att ha en pappa på sjukhuset i åtta månader. fyller arton och klappar vargar. blir väl vuxen men knappast så mycket vuxnare. men gräsmattorna och parkerna och balkongerna är våra och vi låtsas någon månad för tidigt att det är lov. hånglar berusat upp honom utanför en klubbs rökruta och aldrig trodde väl jag att det kunde sluta såhär bra.
 
jag och ni vet kompisgänget jag alltid tjatar om spenderar dom första sommardagarna på en ö i skärgården, grillar varje kväll och skålar i billigt lådvin. så mycket mer behövs ärligt talat inte för att det ska bli en av sommarens bästa dagar.
hultsfedfestivalen, allt en festival ska vara. och jag blev kär. sådär helt omedvetet och smygande, på tåget hem kunde min mage inte bara sluta pirra. en månad senare blev vi tillsammans och han är allt jag varken är eller har; självsäker, snabbtänk, enkel och hans familj är så mycket kärnfamilj att jag inte trodde den kunde existera men hans mamma har börjat kalla mig för hennes tredje barn och jag trivs så bra där i köket i hans källare i hans armar allt det där. jaja ni vet resten.
 
flyger till frankrike och ser mitt favoritband. resten av lovet är bara en lång historia om att må bra. det är att dansa på f12 att sova bort soltimmar&att över en natt köpa biljetter till ännu en festival. kanske den bästa.
sen blir det sensommar och skolstart.har världens bästa helg på gotland. smyger in i övergivna hus. alltid sysselsatt men alltid rastlös.
en vecka i berlin och jag älskar varenda gata, där får man röka inomhus och på kvällarna handlar vi på netto och äter middag på den lilla vardagsrumsbordet.  flyger hem och landar i vardagen igen. gråter väl en del men vad gör det. blir ju tröstad. det spelar liksom ingen roll hur många miljoner tårar det är eller dom ger mig utslag under ögonen.
och pappa blir utskriven och vi äter lunch på fotografiska som om ingenting har hänt, dansar på samma klubbar helg efter helg och även fast allting mest går i repeat  är det jag försöker säga att jag ändå är så nöjd och tacksam mer er, med allt. med tvåtusentolv. puss.

///
Postat av: lindis

ihi så bra år<33

2012-12-30 @ 23:43:51
Postat av: Anonym

fint år och fin text, gott nytt år på dig

2012-12-31 @ 00:23:12
Postat av: Mimmi

Beejb

2012-12-31 @ 16:09:36
Postat av: Anonym

du skriver så himla fint och bra!!!

2013-01-01 @ 13:57:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: