/att sedan se vimlet byta ytterplagg.

Popagandahelgen är över vilket innebär höst och hösttermin på riktigt nu. Skålar skrattar firar två år med trixi vid min sida spelar det obligatoriska ölspelet halsar ur flaskor och trängs sedan i mitt vardagsrum.

////

mitt landställe med världens bästa kompisgäng. hultsfredfestivalen. kasabian. ösregn och hångel på fuktiga liggunderlag. the cardigans. aj hjärtat aj. seglar. bränner mig i solen. midsommar hos josefine, bord fyllda med mat och senare rullar vi i gräset.
frakrike: smala bilvägar billigt vin och JAG SER MITT FAVORITBAND. alison vinkar till mig och jag får säkert fem hjärtattacker efter varandra. längtar hem. inser nån natt där på hotellbadrumets golv: "haha. jag är kär?". en av jakobs alla hemmafester, köket är fyllt av rök. går hem tillsammans, senare den natten "vill du vara tillsammans med mig?" ja ja klart jag vill jag vill ju vara med dig hela tiden. storsjöyran, nästan aldrig mått så bra. skrapar upp handflator och knän och kläder går sönder men jag älskar det här och patti smith i ösregn eller att klunka cider med trixi, du är min bästa vän du vet det va.
och att vakna på en urpumpad luftmadrass med dig och tältet är kvavt, som om det spelar någon roll. disneymusik. vitabergsparken. säkert massa södermalm. andas andas andas. västervik. kent på sjöhistoriska "jag kommer nog inte ens gråta den här spelningen" har jättefel, såklart men det är fint, ja jättefint och kanske det bästa avslutet som gick att hitta för nu har dansat bort mina sista pengar och är mest mixad av ångest och glädje. nu är det slut. tack fina fina fina sommar.

/instagram/så mycket skitsnack kärlekssnack nä ni fattar kanske inte men jag tycker om er iallafall (sommarens sista smak.den är så sur)

du säger att jag är det finaste du vet och jag bara ryser ryser ryser för sånt här händer bara i filmer, böcker, det händer kanske andra men inte mig. andra kanske får hångla nyktra i väntan på bussen men inte jag, aldrig jag. drar händern över hans bröstkorg tusen gånger om. måste ibland hålla i hans hand lite extra hårt bara för att se: att nej, han drar inte bort den nu heller.
 
min bästa vän är här, vi umgås för första gången på för länge, dricker öl efter öl och dansar i mitt kök i matos till mammas skiva med tomas ledin. 
och vi sitter i vitabergsparken, men inte alls lika många kvällar som förra sommaren men vi sitter där och augusti gör sig genast påmind med sitt tidiga mörker. och jag sover brevid honom för sista gången på tio dagar, tio ynka dagar som i mitt huvud känns som tusen. minst. och våra höftben skavar mot varandra och nej sånt här händer ju andra men inte mig. och jag är så otroligt jävla dödskär i dom finaste tatuerade benen jag vet. i han som får mig att skratta tills det inte finns någon luft kvar och i han som stryker mig över håret när han tror att jag somnat.
 
Kärleksblaska, jag vet. Förlåt. 
Min sommar är väl inofficielt rätt över, har mest under femtio kronor på kontot och vänner i göteborg. Men det är okej. Om en vecka är vi tillbaka på mediagymnasiet tillbaka till att ägna lunchraster till berlinsnack och till att skolka från det som inte riktigt känns rätt. Till att ha jakob och clara på varsin sida av mig och till mitt sista jävla ångestår i gymnasiet. hjälp. 

////

Det här och tjugotvå minuters pendeltågsresa. Inser vilka lyxproblem man egentligen har och köper en enkel bussbiljett till Västervik. Möts av världens bästa pappa som stolt står där med allt vegetariskt den lokala mataffären har kunnat erbjuda och jag blir bara totalt omhändetagen av släkten, passar småbarn och äter hemlagad mat för första gången på veckor.
Tre dagar senare bilar vi hem till Stockholm. Han envisas med att lyssna på the winner takes it all på repeat säkert tio gånger om. Skriksjunger i den silvergråa Saaben, pappa och jag.
-"kan du lova att spela den här på min begravning? inga fjanterier, inga tal, bara den här, kaxig som fan och 

/storsjöyran

Det var inte så många bilder i engångskameran som överlevde sista kvällens regnskur, men här är iallafall fyra stycken från en bra festival med bra människor och bra camp. Saknar.

///

Det har blivit lite dött här. Men det kanske är okej när man har fullt upp med att göra så mycket som möjligt av sitt allra sista sommarlov.
Sen sist har jag iallafall blivit kär och somnat med mina andetag mot hans hals nästan varje natt och i söndags kom vi hem från väldens bästa festival, storsjöyran. Skrattat och ramlat så mycket, sett Patti Smith i ösregn och spelat ölspelet oavsett tid på dygnet.
 
Hur som helst är jag tillbaka i stockholm på ritkigt nu, med noll planer men vad spelar det för roll. Clara var också här, idag åt vi sushi, snackade skit och sprang förbi kulturhusets streetart utställninig.