/HALLOWEEN


////

livsstatus: lyssnar på the horrors, sparkar lite grus tänker "jaha, nä men fan kul att ser mig då" men allra mest saker som "..on the edge of a dream that you have HAS ANYBODY EVER TOLD YOU, IT'S NOT COMING TRUE?".
Gömmer mig bakom det allra bästa jag vet, klipper hål i något gammalt och känner precis lika dant som hon sex år tidigare med förstora converse och dem första stuprörjeansen i klassen.

/Morgan's like a slave, three feet of paper and a family of four.

Det är mörkt när jag slutar skolan och finns knapp tid till någonting. Men mellan stress och skavsår så;

/"ART IS LIFE AND DEATH, AND IT DOESN'T MATTER WHICH"

vet ingenting men det är fem veckor kvar nu.

/The desperate kingdom of love


/I don't want your future, i don't need your past.

Skolångest, livsångest. Kommer till det där stadiet då jag inte ens orkar känna längre. Istället går jag på kyrkogårdar med pappa, känner av oktober ända ned i mina frusna tår och lyssnar in florence and the machines nya album. Precis som förra året säger ni. Nej för ingenting är faktiskt som då. Men sitter med en biljett till the kills i handen, tänker inte klaga på någonting.

/THIS IS HALLOWEEN;;


/Om våren så talar hon om hösten

Det är bara turisterna som höjer blicken från marken såhär års. Vi andra i stan vet ju precis vad det är som väntar. Jag går på gråa gator, passerar gråa torg.
Tror att det nu är det gäller att hitta någonting eget. Jag har bara någon att fly helgerna med, men är nöjd med det. Tolv timmar i sängen. Du säger att det regnar ute.
Duvorna pickar efter överlevnad på mariatorget och jag önskar att jag kunde göra detsamma. Istället är det knutna nävar och frusen benmärg som gäller.
OCH HENNES GRÖNA ÖGON GÖR MIG MATT. HON SÄGER;
-TA ALDRIG NÅNTING FÖRGIVET.
OCH VI PRATAT OM VART VI SKA JUST INATT, MEN JAG ANTAR ATT VI MENAR HELA LIVET.

/Did you reach out to find only darkness there?


////

Igår var vi+en mindre drös med människor här och drack öl.

/I'm not going down on my knees, begging you to adore me;

Frågan är inte hur eller var. Utan när. Ni borstar bort allt som om det vore brödsmulor och jag bara sitter här i mitt skeva fönster. Skiter väl i om det är såväl snö som sol.
blir
ju
aldrig
tillfredställd.

Kalla fötter i förstora skor och hur mycket är det egentligen möjligt att förstå av någonting som mest bara pågår i ens huvud. Får snart svårt att skilja dagdrömmar från grå morgonkyla.
och medans andra kallar mig stark känner jag mig mest som en känslokall idiot som inte hälsar när du går förbi i höstsolen. perfekt uppvikta jeans och kylan i nacken. vem? problemet är ju att han inte är någon speciell längre.
Nej, åt helvete med midnattsgatorna, åt er som passerar men aldrig kommer att förstå. Åt oss idioter eller kanske bara brustna hjärtan i oktober.
En och en halv månad viskar du och klockan är 03.45 när vi väcker vasastan i sång till det bästa som finns.

/SJU VECKOR

Att äntligen få se the kills och gråtskrika inombords.


////

Suddigt via instagram får representera bra helg med bäst människor.

/WE LOOK SO GOOD TOGETHER

lite från allt det fina i lördags.

/THE TRUTH IS IN THE DIRT ON THE GROUND


/playlist.


/Let me watch night fall on the river, the moon rise up and turn to silver, the sky move, the ocean shimmer, the hedge shake THE LAST LIVING ROSE QUIVER

SÄGER JU ALLT;
ser henne om sjutton dagar. vill någon annan stans. idag kollade vi på lägenheter i berlin. älskar att vara sjutton år och naiv, eller iallafall skylla på det.

/WHEN WE WERE WINNING

I lördags hade emil fest i pandapopparnas tecken. Vi tuperade håret, letade fram BD tröjorna som legat där längst in i garderoben i minst tre år, drack vin, dansade till kent och rökte hela natten.
andreas satt och var djup bakom en växt.
filmade mest och har snott de sista bilderna av martina

/Nej jag kommer nog aldrig svara på den där förra frågestunden pga. känns bara töntigt, men vi kan reda ut dethär iallafall;

Vad är det för kamera du använder när du filmar? Älskar filmerna du gör efter varje månad! Canon eos 550, och tack!
Vart har du köpt dina creepers? http://www.underground-england.co.uk/
Hur länge har du rökt? 2-3 år
Varför/hur mycket skriver du? Egentligen för att jag är så himla olika på in&utsidan, och det är mitt enklaste sett att visa och få ut det.
Du borde visa fler kläder/outfits Hah varken jag eller den här bloggen är speciellt fashion, så njae.
Hur lång är du? ca 178cm
Jag fattar inte, bor du ensam?Och isåfall vart? Nej, jag bor tillsammans med min mamma, som iochförsig är bortrest väldigt mycket. I solna.

Du kanske tycker det är skittråkigt med frågor om bloggdesign och så, men jag skulle väldigt gärna vilja veta hur du gjort för att ta bort din header? Jag har bara raderat dem koderna från stilmallen...googla!
Varför lägger du upp så få bilder på dig själv? Hah för att jag är ful.

Andra saker som försikommer:
Det är mest läskigt när ni skriver att ni sett mig där&där, kom fram eller nått istället.
Och ja jag lägger upp mycket bilder med ciggaretter och rökare. Varför? Dels för att 90% av mitt umgänge just röker och för att jag finner det estetiskt tilltalande.
Japp, precis som vissa tycker det är världens bästa grej att kleta uppochnedvända kors överallt eller skriva djupa saker i helvetica över bilder. Större sak än så är det bara inte.

/I was not going to interrup but I saw you at the streets of london;

exempel på en bra fredag: när man är i skolan för en lektion, spenderar dagen på mariatorget och slutligen samlas hos jakob för födelsedagmiddag och trängs på småsmå ballkonger.