/Efter slask och is och snö fanns plötsligt nått att leva för; när allt som vintern gömt sköt upp ur marken

Sex skoldagar kvar och sedan har jag gått ut ettan. Gått från att korsa gatan till att ta bussen från slussen. Gått från blont till brunt. Gått från kär till trasig till ensam är stark. Gått från gamla vänner till dem nya. Gått från någon jag knappt känner igen till kanske någon ännu mer främmande.

Augusti.
Nervös som ett råddjur med kängor i sensommarsol och första gången på buss 443. Hamnar vid samma bord som en Jakob, han går i någon annan klass (och är idag en av dem jag umgås mest med).
Popaganda och rejäla vinfyllor. Att föreviga sin vänskap med trixi och att känna hur man hamnat precis sådär rätt. Utan att veta varför.
September.
Valvaka, förlust, spets och röda läppar. Att prata i telefon varje natt, men isället som förut somna till varandras andetag somnar jag med gråten i halsen. Varje jävla gång. Allt jag minns är att det fortfarande var varmt.

Oktober.
Helvetet på joden.
November


Tåg i fem timmar. Tåg till malmö. Ser bland det bästa jag sett i hela mitt liv. Crystal Castles. Alice med bruten fot. Lever på det ögonblicket i dagar. Kanske veckor eller månader. Lever på te och mandariner. På att alla säger att det går över. Bestämmer mig för att sluta vara ledsen och istället bara vara arg. Obs; dåligt tips och jag slutar mest för full i lägenheter där vi knappt känner någon.

 

December:
Månaden som aldrig velat gå ihop med mig men också månaden som blir bättre än jag nånsin kunnat tro. Tända ljus, städiga dessa pastamiddagar, glögg i litervis, en helt okej julafton.
Har känt jimmy i tjugo dagar och följer med honom på nyår.
Januari:
Hela månaden känns som en långvarig baksmälla, men så är det kanske när man läker. Går på isar,på smärtstillande. På Alisons röst alla timmar. Alla dygn.
Februari:
Välkomnar det lilla av solen och skriver som om det vore det ända. Åker till gotland, lever hemma hos emil, ramlar fram i snövallar och har nu glömt allt det där som förut var världen. Stormtrivs.
Mars.
Allt som skulle komma att betyda någonting;

///
Postat av: e

sv: tack så mycket, du skriver väldigt fint du med. snygg är du också!

2011-05-28 @ 17:23:44
URL: http://www.nattstad.se/ellypelly
Postat av: Anonym

spännande

2011-05-28 @ 21:31:21
Postat av: sofia

jävlar va fint du skriver

2011-05-30 @ 23:04:37
URL: http://sofiaelisabet.webblogg.se/
Postat av: louise

Jag tror inte du förstår hur fruktansvärt begåvad du är. Jag har aldrig stött på någon som är så duktig på att klä sina känslor i ord, måla upp sina dagar med så magiska bilder. Jag fastnar i din värld för ett tag och just nu är den inspiration jag hittar här den enda som räknas. Bli aldrig någon annan för du är så fin precis så som du är.

2011-06-02 @ 18:20:58
URL: http://captureddreams.blogg.se/
Postat av: Danni.

wow.

2011-06-14 @ 05:20:35
URL: http://ohnightdreamer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: