/And sometimes I think it will explode////


/It takes more then you wanted before TO KEEP IT ON

Hostar lite mer, går i skolan och jobbar upp min närvaro, har fortfarande inga cigaretter och går runt med kameran utan att ta en ända bild. Ser hur isflaken blir allt mindre vid gamla stan. Ser hur vi smälter bort.
Somnar aldrig före 04.30. Bryr mig inte. Vill inte. Jobbar med sommarens ekonomi som om det vore ett pussel, vill se Dylan lika mycket som jag vill till tyskland. Okej där ljög jag.
Allt jag vill ha just nu är:
och sen lovar jag att hålla käften.

/Wir kinder vom bahnhof zoo

Ligger hemma och hostar upp lungorna. Äter glass direkt ur paketet, tycker synd om mig själv och kollar på min favoritfilm för kanske tusende gången.
Lyssnar på Bowie, har inte rökt på två dagar och när jag väl sover blir bara allt till en konstig dröm.

////


/I'm not trying to wake you up

Grå dag, behöver vår på riktigt nu. Det är tur att jag har Linda iallafall.

/Insikt/Översikt

Lever men visar inga tecken. Vaknar upp i ljusa rum och blir full klockan tre på eftermiddagen på någon undervåning till en kinesisk bar. Det hänger små färgglada lampor i taket och trappan upp till verkligheten är brant. Det spelas fransk musik av någon anledning och min drink smakar kanel.
Vi åker båt över till hammarby sjöstad. Äter makaroner med ketchup och röker i solnedgången. Utsikt över hela södermalm och jag bryr mig inte riktigt om att min tröja kanske är för kall. Sju missade samtal. Jag vill inte ha med honom att göra.  Vi dricker vin i soffan. Åtta missade samtal.

Jag får välja musik och sätter på The Kills. Trummar avslappnat i takt med musiken mot mina lår och det slutar att ringa. Märker någon stans där, hur jag blivit någon annan. Där mitt i den ljusrosa kvällssolen genom de stora glasfönstren, där med rosé fast det inte är sommar än. Där med mer eller mindre okända människor och där med ett nu helt hjärta igen. 5 månader tog det, att bli hel. Men fyfan vad värt det känns.

Min helg sådär lite kortfattat. Vad har ni haft för er? Jag har funderat mycket på att ni bara blir fler och fler, men samtidigt tystare. Berätta någonting för mig. Vad som helst. En käftsmäll eller kanske bara ett minne.

/Om stockholm brinner (åker vi dit)/analogt

/Your silver skin that crawls in rhythm, sweats like spring

Saker&ting blir inte riktigt som man förväntat sig och jag sitter mest på ett hotellrum utan att ha sett IAMX, utan Babels stämpel på handen och utan något tjut i öronen. Chris ställde in jag undrar mest vad jag gör i en av dem gråaste städerna jag varit i. Men det kanske bara är bitterheten som tar över. 

////

Imorgon tar jag tåget bort från Centralstationen, bort från Stockholm och lite bort från allt. Visserligen bara för knappt ett dygn, men bara att få ta sig ifrån vardagen just nu känns nästintill himmelskt.
Tillbaka till Babel, till öl i plastglas, till en liten lokal och efter nästan ett års väntan; Dethär

/Ryser av välbehag


/Statusuppdatering 3.0

Sliter ned mina kängor mot asfalten som svämmar över i grus och is som kämpar ända in i det sist ör att bekämpa våren. Ler mot förbipasserande, ler mot busschaffören, mot livet.
Sitter uppe till klockan 05.00 med benen i kors. Tänker inte, orkar inte. Sover inte.

Du ringer en dag och frågar hur allt är och jag skulle kunna säga att det är skit. Att jag vissa dagar går sönder av någonting som kanske är saknad. Men det gör jag inte.
Istället nynnar jag lite på dog days are over, säger att allt är fint men att jag inte riktigt kan prata just nu.

/Ena dagen snöstorm och den andra har man solen i ögonen

Image and video hosting by TinyPic

////

Tog tag i mig själv och hämtade ut testrullen från den analoga kamera jag mer eller mindre hittade för några månader sedan. Nöjd tjej ska börja använda den mer.
/playlist

Image and video hosting by TinyPic

/Statusuppdatering 2.0

Är mest tom på ord och åker mycket tunnelbana. Det är kanske så jag borde beskriva min aktuella livsstatus.
Röker rosa cigaretter och glömmer bort att äta middag. Skriver upp saker jag måste för att egentligen veta att det aldrig blir av. Kisar mot solen och bara trivs.
Inser att det går så fort. Så fort från snö till slask. Från att vara älskad och någons, till någonting helt annat.
Påbörjar min sista månad som sextonåring men undrar vad det egentligen spelar för roll. Vet att åldern hindrar mig från lika mycket som den räddar. Sparkar på småsten, sparkar på känslor.

////
Klockan är typ 03.30 och jag har spenderat senaste timmen såhär. Sådant man missar om man skulle få för sig att sova liksom. doglitevillbanejhejdååh

/MAXIE


/PS; du är bra/FREDAG

Var på Anneé Olofssons utsällning på kulturhuset. Tycker alla borde ta sig upp på högsta våningen och ta en titt för den var verkligen hur bra som helst. 


Umgåtts med denna brud. Suttit i solen med den klassiska kombinationen kaffe&cigg. Snackat skit. Secondhand shoppat. Bara gått omkring.


Fest med mexikanskt tema hemma hos Jakob. Sjunger haspigt med i spanska sånger, tequillarace, röker i köket och allt är precis lika teenage som det låter. Blir för full. För dum. För allt./Men efter slask och is och snö fanns plötsligt nåt att leva för

Har på något vis kommit fram till att mitt vinterhalvår visat sig vara helt okej. Trotts orklöshet, hjärtekross, dödskyla och allt annat sådant som kanske hör till.
De finaste vännerna har jag iallafall utan tvekan och nu väntar bara de där förväntningarna och den tusen kilo tunga längtan. Men en sak i taget.


/This ain't no wow no more


Såhär häftig är min vardag (och nu även bloggen). Skyller på att jag väntar in sommaren och att livet genom min datormaskin inte är så fel.

/Thinking it's a signjust nu; Ser hur snön smälter och andas vårluft. Somnar till black swan och äter pasta i sängen tillsammans med clara. Bokar upp min sommar, umgås med jakob&hans norrlänning, sitter i mitt sjukhusliknande rum. Vill ingenting annat.

/En nymålad vägg, ett sovlinne&för mycket energi.


/Statusuppdatering 1.0

# Det är snöstorm och jag stannar i våningssängen. Börjar längta hem till mitt nu vita rum, till tunnelbanor och allt sådant. Kollar på ovärda serier, äter vaniljyogurt som om det vore det ända.

# Går från att sakna till att avsky. Till att sakna igen. Precis som vanligt.

# Kommer förövrigt att synas lite här framöver. Blev inbjuden förra veckan och det är lite som en kollektivblogg bestående av folk överallt i sverige. Himla fin idée om ni frågar mig.

/There is love in your body but you can't hold it in


Fortsätter att posta bilder på Emil, har benen fyllda med träningsvärk och stannar här i Åre för ett par dagar till.