/imorgonimorgonimorgon


/Analogt

Hämtade ut en filmrulle jag helt glömt bort idag, här är bitar från min tidiga vår.

////

Jobbar klassiskt nio till fem och låter motviligt min kropp se solljus för första gången på minst ett år,pratar i munnen på linda och förbluffas igen över hur lika vi är, beslutar mig för att det är på hultsfreds mark jag kommer bli som fullast i sommar och kramar min sjörövarpappa hejdå. Behöver komma bort från stockholm nu och på fredag morgon går mitt tåg.

/Låta det explodera i skyn

Midsommarafton och jag var lagom glad, lagom full, lagom nöjd och umgicks med en lagom mängd av familj+vänner+främmande nakna människor som sprang runt i skogen.
Nu? Lika utslagen som veckan innan, gråter över arvika.

/YOU CAN BLOW WHAT'S LEFT ON MY RIGHT MIND

Får mindre hjärtklappningar till det här (!!!) och beger mig nu till skärgården, glad midsommar på er.

/I like to grab you by the hair and hang you up from the heavens/Glömmer aldrig bort min tonårssynd

hemma hos fanny igår, hamnade sedan i vitan tillsammans med max, jimmy och folköl.

/Utkast hit&dit

Stockholm har nog aldrig så grått och jag längtar mest tills jag sitter på något tåg härifrån. Är som ett litet barn och räknar ned alla dagar. Dagdrömmer mer än någonsin, vill skrika ur mig hela historien men vet att det inte tjänar så mycket till. Känner mig ensam i självaste huvudstaden och tänker alltid på vad du gör just nu.
Känner mig stundvis som en fnittrig flicka och stundvis som någonting som mest vill slå sönder allting i min väg.

/HEART IS A BEATING DRUM

Det är Mariatorget. Att hamna i olika lägenheter. Att stöta på människor som delar ens största kärlek på ställen där man aldrig hade kunnat anat det. Att sitta nere vid kajen. Dela på öl&cigaretter och känna hur man äger hela staden men samtidigt ingenting. Att skrika ut varenda ord. Ramla fram. Att se klockan bli 04.30. Slutligen ligga på nytvättade lakan medan Jimmy sitter på soffan och spelar på en av mina favoritlåtar och solen den har gått upp för länge sen.

/När sommaren kommer ska jag visa dig bättre dar

Jag har cirka två månader ledighet framför mig nu, och jag som aldrig känt mig särskilt exalterad över varken sommar eller lov bubblar nu nästan över. Allt känns plötsligt så nära och om bara några veckor vaknar jag upp i ett överhettat tält med baksmällan helvetet.
Har avslutning med min klass i rålambshovsparken, så himla stolt över att ha överlevt detta år och kommer fram till att dem kanske inte är så dumma iallafall;
Hamnar på samma plats ett par timmar senare, ligger på rygg i gräset och träffar på en massa saknade ansikten. Det är varken kallt när solen försvinner eller kommer tillbaka mellan hustaken. Sprängda högtalare och tonårsfrihet.
Fortsätter;

/Streetstyle


Blev haffad av stockholm style fever när jag var påväg hem svettig och bakfull förra helgen.

////

idag har jag träffat såna där typiska människor som borde bo i stockholm allihopa.

/Night time, sympathize

Lite vad jag har haft för mig större delen av maj.

/Summer sway

Andas ut för för första gången på länge i min egen säng. Dem senaste dagarna kan beskrivas som en stor dimma utav parker, svett, ljummet vin och en väldigt stor junikänsla.
Önskar nästan att någon kunde ringa bara för att fråga hur jag mår; så att jag bara kunde skrika rakt in i telefonen.
Gräset blir vått av dagg och jag ser ännu en gång solen gå upp över den bästa staden jag vet. Lätta ben som dansar över folktomma gator och jag undrar om det är någon som nånsin kommer att förstå hur det nästan bubblar i mig utav frihetskänslor.
Vänner som ler åt mina dålig sidor, ja dem skrattar när jag inte lyckas att få någonting att gå ihop och de blir arga i mitt parti när allt jag lyckas få fram är någon slags underlägsenhet.

Förövrigt är den här så himla bra.

////

Igår var crystal castles och gräs som luktar sommar, att rulla över plastglas och dansa&skrika på det där sättet som egentligen är pinsamt. Att aldrig sluta skratta; inte ens på bussen hem och inte ens i en ensam säng.

/One eye in the sun; one in the night

Officiellt sommar nu. Överallt. Ligger på varm betong och dricker vin med Linda. Pratar livet och hamnar på snabbmatsresturanger, i parker, på ett soldränkt södermalm klockan 06.00 och slutligen i en av jimmys soffor;

/Alla dansar och dom ler när de sjunger om ångest

På något sett lyckades gårdagen bli en av dem bästa på länge. Var nog överallt, med alla sortes människor, såg eldkvarn, blev upphånglad av fel, pussad på av rätt.
Hälften av mig skriker nu av avundsjuka när jag ser alla dessa studentflak och vita mössor,men den andra är ganska glad över att jag idag slapp vakna upp med någon slags ångest om vad fan man ska göra nu.