/så mycket skitsnack kärlekssnack nä ni fattar kanske inte men jag tycker om er iallafall (sommarens sista smak.den är så sur)

du säger att jag är det finaste du vet och jag bara ryser ryser ryser för sånt här händer bara i filmer, böcker, det händer kanske andra men inte mig. andra kanske får hångla nyktra i väntan på bussen men inte jag, aldrig jag. drar händern över hans bröstkorg tusen gånger om. måste ibland hålla i hans hand lite extra hårt bara för att se: att nej, han drar inte bort den nu heller.
 
min bästa vän är här, vi umgås för första gången på för länge, dricker öl efter öl och dansar i mitt kök i matos till mammas skiva med tomas ledin. 
och vi sitter i vitabergsparken, men inte alls lika många kvällar som förra sommaren men vi sitter där och augusti gör sig genast påmind med sitt tidiga mörker. och jag sover brevid honom för sista gången på tio dagar, tio ynka dagar som i mitt huvud känns som tusen. minst. och våra höftben skavar mot varandra och nej sånt här händer ju andra men inte mig. och jag är så otroligt jävla dödskär i dom finaste tatuerade benen jag vet. i han som får mig att skratta tills det inte finns någon luft kvar och i han som stryker mig över håret när han tror att jag somnat.
 
Kärleksblaska, jag vet. Förlåt. 
Min sommar är väl inofficielt rätt över, har mest under femtio kronor på kontot och vänner i göteborg. Men det är okej. Om en vecka är vi tillbaka på mediagymnasiet tillbaka till att ägna lunchraster till berlinsnack och till att skolka från det som inte riktigt känns rätt. Till att ha jakob och clara på varsin sida av mig och till mitt sista jävla ångestår i gymnasiet. hjälp. 

///
Postat av: Anonym

finaste jag läst på länge

2012-08-14 @ 14:00:05
Postat av: Alice

Du är begåvad. Du är duktig.

2012-08-14 @ 23:32:25
Postat av: anni

fy vad fint.

2012-08-15 @ 00:18:07
URL: http://annelixie.blogg.se
Postat av: Anna

men åh så fint!

2012-08-15 @ 18:38:47
URL: http://oohyeah.webblogg.se
Postat av: lotta

gud så fint och åh vad bra du skriver.

2012-08-16 @ 17:14:41
URL: http://baik.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: